ÆNDRINGER I DIN BOLIG. | A/B Dannebo I

A/B Dannebo I

ÆNDRINGER I DIN BOLIG.

 

Husk, at hvis du planlægger større ændringer i din bolig (udskiftning af køkken, bad etc.), så skal du ansøge bestyrelsen om det i form af tegninger og beskrivelse, inden arbejdet påbegyndes. Arbejdet må først påbegyndes, når du har modtaget et skriftligt tilsagn fra bestyrelsen. Denne godkendelse skal du selv gemme og skal fremlægges, hvis der opstår tvivl om arbejdet eller når boligen skal vurderes i forbindelse med salg af andelen.

Du er selv ansvarlig for byggeriet og at det sker håndværksmæssigt korrekt.  Generelt skal der altid anvendes autoriserede håndværkere til el- og vandinstallationerne.  Hvis der er indgreb i foreningens ejendom (murværk og tag), vil der desuden være krav om, at du sikrer dig, håndværkeren er medlem af en dækkende byggegaranti eller har en dækkende forsikring. Alternativt underskiver andelshaveren en ansvarserklæring.

Ønsker du at etablere et terrasseoverdækning er reglerne herfor i husordenen. Derudover finder du tegninger på nedestående link, som halvtaget skal fremstå.