Andel til salg | A/B Dannebo I

A/B Dannebo I

Andel til salg

Andele til salg

Vi får fra tid til anden andele til salg. Ofte bliver andele solgt hurtigt og når derfor ikke at blive annonceret her på hjemmesiden.  Er du interesseret i at blive en del af vores forening, kan du tilmelde dig vores emneliste. Læs mere nedenfor 

Er du andelshaver og ønsker at sælge, vil det være muligt at få din andel annonceret her, ved at henvende dig til administrator herom.

Emneliste

Er du/I interesseret i at blive en del af vores forening, kan du tilmelde dig/jer vores emneliste, som andelshavere der ønsker at sælge kan bruge. Det skal understeges at andelshaverne kan sælge til den køber de ønsker. Således er der ikke tale om en venteliste med fortrinsret, så hvis du bliver kontaktet vil du/I med fordel skulle kunne handle hurtigt. Nogle andele bliver normalt solgt på få dage. Du bør kun lade dig skrive op hvis du/I er klar til at købe og flytte ind i foreningen. Vi skal høre fra dig mindst en gang om året. Ofte i forbindelse med der udbydes en bolig beder vi dig om at tage stilling til om du/I forsat vil stå på listen. Hører vi ikke fra dig/jer, eller du/I giver udtryk for det ikke er relevant længere sletter vi dig fra listen.

Tilmeld dig ved at maile til administrator på carstenkpedersen @ gmail.com
Husk både mail og telefonnummer.

læs mere om boligerne størrelserne, indretningen, andelsværdier samt boligydelse her: dannebo1.dk/ejendommen